maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kevät ja kuulumisia

Ihana kevät se sieltä jo tulee, nyt on luvattu lämmintä!

 Forecan Kaarinan ennuste tulevalle viikolle.

Meillä on viimeaikoina ihmetelty kovasti ulkona ötököitä, lisäksi pihapiirissämme liikkuu yllättävän paljon eläimiä, kissoja, kettu, jäniksiä, fasaaneja ja kaikenlaisia pikkueläimiä. Pojalle on niin jännittävää nähdä jokin eläin ikkunasta tai läheltä, siitä sitten puhutaan taas monta päivää :)

T onkin nyt oppinut todella paljon uusia sanoja, hän siis aikaisemmin puhui kyllä, mutta omaa kieltään. Perhe ymmärsi sitä lähes täysin, mutta tokihan se nyt olisi kiva, jos puhuisi ihan suomea. Nyt huhtikuun alussa huomattiin, että hän oikein nauttii oppiessaan uuden sanan. Olemme kirjoittaneet tässä kuussa lähes jokaisen uuden sanan jääkaapin ovessa olevalle lapulle ylös ja kovasti taputettu ja kehuttu sen jälkeen. Päivittäin on tullut vähintään 2-3 uutta sanaa ja minusta tuntuu, että tuo lapulle kirjoittaminen oikein kannustaa T:tä oppimaan lisää. Hän aina itsekin juoksee keittiöön ja odottaa, että sana lisätään listaan. Lisäksi on kiva, että hän ottaa sanat heti käyttöön puheeseensa, eikä vain sano niitä kerran ja unohda sitten. Kyllä hänkin vielä oppii <3

Itselläni on alkanut työssäoppiminen päiväkodissa, kiva päästä työssäoppimaan nimenomaan sellaiseen paikkaan, jossa tahtoisi tehdä töitä tulevaisuudessa.
Lähihoitajana tahtoisin nimenomaan työskennellä lasten parissa. 
Seuraava koulupäivä onkin sitten kevään viimeinen, eli 31.5.
Kesän aion olla suosiolla kotona pojan kanssa ja nauttia yhdessäolosta. Hävettävän paljon koulu ja työ on vienyt aikaa nyt lukuvuoden aikana. Vaikka kuinka on koittanut kaiken mahdollisen vapaa-ajan olla lapsen kanssa, niin silti omatunto kolkuttaa.

Tällä hetkellä postailu on kovin vähäistä, koska tietokone ei oikein suostu yhteistyöhön kanssani. Sammuilee itsestään, eikä meinaa käynnistyä sitten niin millään. Takuuta on vielä lokakuuhun saakka, joten lähtee kyllä vaihtoon hyvin pian. 


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...