sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Viikonloppua ja Me&I-kutsuja

Viikonloppu on tuntunut hurjan pitkältä, tuntuu, että kerrankin on saanut aikaiseksi jotakin ja ehtinyt vain ollakin välillä. Perjantaina pääsin työharjoittelusta ajoissa kotiin. Siivottiin koti puhtaaksi viikonloppua varten ja käytiin kaupassa. Eteinen suorastaan huusi uutta mattoa lattialleen, joten sellainenkin piti käydä ostamassa. Valkoiset matot eivät ole oikein käytännöllisiä lapsiperheen eteiseen, joten ruskea kuramatto ja ruskea lankamatto tulivat tilalle.

Lauantaina herättiin ajoissa, nautin niistä hetkistä, kun saa aamulla rauhassa pojan kanssa katsoa lastenohjelmia. Sillä aikaa, kun mies laittoi ruokaa, kävimme pojan kanssa kaupassa vielä hakemassa vähän leivontatarviketta.
Päiväunien jälkeen lähdimme porukalla pyöräilemään Kuralan kylämäkeen, siellä katseltiin kanoja ja lehmiä. Uhmaikäinen pikkuherramme ei olisi millään malttanut uskoa, että niitä possuja ei nyt ole ja sai valtavan huutokohtauksen. Harmittaa itseäkin niin kovasti, kun kunnon uhmakohtaus iskee, mutta ei vain auta antaa periksi. Onneksi se ei ole (ainakaan vielä) jokapäiväistä.
Pyöräreissun jälkeen ruvettiin leipomaan sunnuntaisia Me&I-kutsuja varten. 
Reipas leipuripoika pääsi auttamaan äitiä ja oli niin tyytyväinen, kun sai murskata keksejä juustokakkua varten.Tänään tosiaan meillä oli Me&I-kutsut.
Tilaukseen lähti kolme vaatetta pojalle.

Pöllöpaita koossa 98/104, saas nähdä kuinka hurjan kokoinen on.
 Pöllöhousut koossa 86/92, harmi vain, ettei näissä ole vyötärökiristystä ollenkaan. Jännityksellä odotellaan siis kuinka käy, putoaako vai pysyykö jalassa.
 Näitä housuja katselin pitkään, mutta jätin kuitenkin tilaamatta.
Lisäksi tilaukseen lähti myös mukaan turkoosit taskulliset velourhousut koossa 98/104.

Nyt vain odotellaan kovasti postia ja upouusia vaatteita käyttöön.
Kutsujen tarjoilusta tulee enemmän toiseen blogiini.

1 kommentti:

  1. Jos pöllöhaaremit on teille "ei sopivat" ni mä voisin ostaa ne. ;) Harmittaa, ku jäi tilaamatta... :( Mä en tiedä minkälaista kokoa noi on verrattuina niihin tassupyllyihin, mut meil on tassupyllyt tota samaa kokoa ja pysyy kyl meijän möhömahan päällä. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...