lauantai 10. syyskuuta 2011

2-vuotias muru


Hei taas, jälleen on aika hurahtanut kuin siivillä. Viime viikolla oli poikani 2v-synttärit (ja mieheni 28v. synttärit) ja niitä sitten juhlittiin lopulta kolmessa osassa. Hommaa siis riitti ja joka illalle oli leipomista. Ensin perjantaina tulivat mieheni vanhemmat ja isovanhemmat.
Poika oli niin ylpeä itsestään, kun sai kaikki kynttilät puhallettua. Sen jälkeen onkin jokaista vastaantulevaa kynttilää pitänyt puhaltaa :D Viimeksi tänään kirkossa, kun olimme poikamme uuden serkun ristiäisissä. Tämä pieni mies puhkui ja puhisi penkissä nähdessään kynttilän.

Lahjaksi tuli hieno pyörä ja vähän muutakin :) Pyörää piti sitten myöhemmin vähän sisällä kokeilla ja tottakai temppuilla sen päällä.

Sunnuntaina oli sitten se varsinainen kahvittelupäivä, jolloin tulivat suurin osa vieraista.
Veljeni perheineen, vanhempani ja kummit. Lahjojen avaaminen oli huisin totista hommaa ja paketit pitikin saada äkkiä auki. Huomatkaa myös aiheeseen sopiva paita ;)

Myös Kadun aurinkoisella puolella-blogin Ulla ja Eino olivat mukana juhlimassa, sillä Ulla on poikamme kummitäti. Kova oli meno!

Kolmantena päivänä, eli maanantaina tuli vielä mieheni veli perheineen kahvittelemaan, joten juhlaa on piisannut yllinkyllin. Ensi vuonna sitten uudelleen.

Käsittämätöntä miten nopeasti nämä kaksi vuotta ovat menneet. 2009 syksyllä meillä oli pieni olematon nyytti, nyt meillä on uhmakas iso poika, niisk!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...