keskiviikko 3. elokuuta 2011

Ulkohommia ja kyläilyä


Huh, viimeviikot ovat menneet hyvin pitkälti pihalla. Kukkapenkki ollaan laitettu täysin uudelleen ja heinää täyteen kasvanut kasvimaa kaivettu esiin, sieltä löytyi muutama marjapuskakin! Vanha, laho, yrttejä täyteen kasvatettu hiekkalaatikko on purettu ja uusi väsätty tilalle. Monta muutakin juttua on tehty, nyt alkaa muutamia juttuja vaille olemaan valmista.
Ja tottakai muutenkin on totuteltu uuteen alueeseen ja uusiin naapureihin. Jonkinsortin muurahaisongelmaa on myös ollut lähinnä pojan huoneessa. Niin ja alkuun oli myös saunassa, mutta se hellitti sitten.
Viimepäivinä meillä on kovasti jo harjoiteltu vaipattomuutta. Topi ei vielä osaa kertoa hätäänsä, paitsi kysyttäessä (jos silloinkaan :D), joten pitää vähän väliä tarkkailla hänen käytöstään. Aika pitkälle päästään sillä, että ruuan jälkeen ja tunnin-parin välein kun vie vessaan, niin kaikki sujuu hyvin.

Viime viikolla miehen veli ja vaimonsa saivat pienen tytön, nyt on T:lla sitten uusi serkku, kaikki neljä serkkua ovat tyttöjä! Huomenna päästään viimein katsomaan ihanaa pikkuista :)
Ostettiin hänelle mekko, joskin siitä laitan kuvaa vasta myöhemmin, jos täällä käy tuttuja lukemassa..

Tänään vierailtiin Ullan ja Einon luona, pojilla oli hurjan hauskaa touhuta yhdessä.
Nyt sen tosiaan huomasi, miten iso tuo meidän poika jo on. Oli mukamas niin isoa poikaa eleiltään ja ulkonäöltään 8,5kk nuorempaan Einoon verrattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...