perjantai 5. elokuuta 2011

Talvea odotellessa

Pakko myöntää, mutta täällä jo hiljalleen odotellaan niitä syksyisiä pimeneviä iltoja, ensilunta ja joulua.. vaikka onkin aivan ihanaa, kun on kesä.

Huusin huutonetistä pojalle Molo kidsin turkoosin polaris-haalarin, jota nyt odotellaan saapuvaksi.
Kokona on 104, saa nähdä onko ihan hurjan iso. Olen kuullut huhuja, että kyseinen merkki olisi aika naftia ja pojalla alkaa olemaan 98-koot käytössä. Ja mielestäni talvivaatteet saavatkin olla vähän reiluja, että mahtuu sitten tarvittaessa välikerrosta, eikä purista ja kinnaa joka suunnasta.
Haalarin poika saa sitten "virallisesti" syntymäpäivälahjaksi vanhemmiltani.
1.9. hän täyttää jo 2v, jestas!

Talvitunnelmissa selailin jo eilen elloksen sivuja ja sieltä löytyviä kavatin kenkiä.
Poikien tyyliin-blogista löysin alekoodin (245821), jolla saa huomenna vielä ellokselta -50%.

Pitkään pohdin, että uskallanko tilata. Viime talvena hänellä oli 24-koon viking goretexit, joiden sisäpohja oli 16,5cm. Kavatin sisäpohjan mittaa en löytänyt mistään. Sitten tänään vihdoin tajusin katsoa kavatin nettikaupasta, josko siellä mainittaisiin sisämittoja; no siellähän ne. Äkkiä tilaamaan 26-koon Kavat defender-kengät, meni syteen tai saveen.
Hintaa kengille jäi siis vain puolet alkuperäisestä, eli 33e. Kannatti :)
Keskiviikkona kävimme katsomassa pojan uusinta serkkua,
aivan ihana pieni vauva ja tyttö, kuten hänen kolme muuta serkkuansakin :)
Hänelle tuliaisiksi koitin etsiä jotakin kivan värikästä keskosvaatetta,
mutta muutaman päivän varoitusajalla en ehtinyt löytämään.
Lindexillä oli vain vähän 44cm vaatteita, eivätkä nekään olleet kovin värikkäitä.
Päätin sitten, että katsotaan suosiolla isompaa.
Lindexiltä löytyi tämä aivan ihana 56cm mekko, ohuet olkaimet ovat edes jokseenkin siedettävät pukea pienelle vauvalle. Syksymmällä saa alle sitten jonkun bodyn ja vaikka legginssit.


Nyt jälkeenpäin surffaillessani löysin Riemuli-lastenvaateliikkeen nettisivut ja siellä olisi ollut ainakin koosta 38-lähtien värikkäitä(!!) keskosvaatteita ja vielä alennuksessakin.
No, pitänee joku päivä pyörähtää siellä jokatapauksessa katsomassa Villervallan syysmallistoa, tiedä vaikka jotakin pientäkin tarttuisi mukaan.

2 kommenttia:

  1. Törmäsin blogiisi, kun etsin kokemuksia Kavatin Defender -kengistä. Oletko tyytyväinen ostokseen? Minulla on 10 kk ikäinen poika, joka ei vielä kävele, mutta talvella varmaankin :) Suositteletko noita kenkiä reilun vuoden ikäiselle talvikengäksi? Ovatko tarpeeksi joustavat mielestäsi?

    VastaaPoista
  2. Hei Taina!
    Odottelen vielä kenkiä postissa, joten käyttökokemuksia en valitettavasti osaa vielä kertoa. Tulen päivittämään kyllä varmasti blogiin niistä enemmän, kunhan ne ensin saapuvat ja päästään vähän niihin tutustumaan lähemmin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...