tiistai 9. elokuuta 2011

Kohti koulunpenkkiä


Aamulla heräsin jokseenkin haikeaan oloon,
huomenna on paluu koulunpenkille edessä.
1,5v lähihoitajaopinnoistani jäi suorittamatta, kun poika syntyi,
joten nyt mennään jatkamaan.

Mikäli pääsen uuden luokan tahtiin mukaan (mikä on erittäin todennäköistä) valmistun vuoden kuluttua joulukuussa. Sen jälkeen saakin koulut unohtua ja etsiä alalle sopivaa työpaikkaa. Tahtoisin kovasti tehdä töitä lasten parissa, no, pari muutakin vaihtoehtoammattia löytyy, mutta niistä ei sen enempää :) Tuskin tulen kuitenkaan opiskelemaan enempää, näillä mennään.

Saa nähdä mitä kaikkea nuo miehet sitten keskenään keksivät, Topi kun ei vielä lähde hoitoon, vaan jää isän kanssa kotiin. Voin kuvitella huomenna kotiin tullessani sitä näkyä mikä täällä odottaa; tyynysodan jäljiltä tyynyjä pitkin poikin, kirjat luettuna lattialla, palapelit ja autot leviällä ja piirrustukset pöydällä, koska "Ei me olla ehditty niitä keräämään, kun ollaan leikitty" Voi noita rakkaita :)

Käytiin vähän ostoksillakin, tarkoitus oli löytää pojalle toppatakki, mutta ne tulevat kauppoihin vasta loppuviikosta. Mukaan h&m:ltä tarttui sitten kengät ja ihana hattu, niistä kuvakin.
Huomenna julkaistaan kauan odotettu Me&I:n syysmallisto, siitä tarkemmin sitten, kun pääsen itse sivulle. Ruuhkaa odotettavissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...