maanantai 11. heinäkuuta 2011

Viimeaikojen tapahtumia

Tässä nyt on pidetty meitä niin kiireisinä, etten ole edes juhannuksesta ehtinyt postaamaan yhtään kuvaa. Aika lailla extempore lähdettiin Tampereelle, Sokos hotel ilvekseen yöksi.
Siellä nautittiin toistemme seurasta, illalla tanssahdeltiin, kun televisiosta tuli jotakin suomalaista tanssiohjelmaa ja uitiin. Varoitus muuten kyseisessä hotellissa uiville, se iso allas on todella kylmä!
Poika alkoi itkemään, kun kastoi jalkaansa sinne. Mies ei suostunut edes kokeilemaan, itse pulikoin muutaman edestakaisen matkan siinä.

Aamulla ei enää ehditty uimaan, nautittiin aamupala kaikessa rauhassa, sitten vielä huilailtiin huoneessa ja puoliltapäivin lähdettiin ajamaan Tampereella asuvan veljeni ja hänen vaimonsa luokse. Lauantai meni aika pitkälti sitten siellä syödessä ja Särkänniemen eläintarhaa kiertäessä.
Illasta oli vielä vaihtoehtona ajaa Asikkalaan, mieheni sukulaisten mökille tai sitten suoraan kotiin Turkuun. Koko porukka oli aivan puhkiväsyneitä, joten suuntasimme kuitenkin kotiin. Eikä niitä vaihtovaatteitakaan olisi ollut tarpeeksi, jos olisimme vielä reissanneet.

(pojan vaatteet Me&I)Juhannuksen jälkeen taas pakattiin ja pakattiin. 30.6. oli sitten viimeinkin kauan odotettu päivä.
Kolmelta aloitettiin muutto, valmista oli 20:05. Viidessä tunnissa siirettiin siis suuri muuttoautollinen tavaraa paikasta a, paikkaan b. Aika hyvin!
Muuttopäiväksi tuli helle, joten illalla oli taattu päänsärky nestehukasta. Lisäksi siihen väsy ja malttamaton mieli nukkumaanmenon suhteen takasivat erittäin kärttyisän Tiian.
Pakko oli kuitenkin vielä suihkussa käydä ennen nukkumaanmenoa, aamulla mieli olikin aivan toinen. Käytiin vielä loppusiivoamassa vanha koti, tuotiin loputkin tavarat tänne ja noudettiin poika yökylästä.

Uudesta kodista on nyt nautittu reilu viikko, alkaa tuntumaan kodilta hiljalleen.
Oikeastaan kaikki tavarat ovat löytäneet paikkansa,
pojan huoneen yksi seinä pitää vielä maalata. Lisäksi huomenna mennään ostamaan keittiöön pöytä, johon mahdumme me kolme syömään. Suurempi (6hlö) pöytä mahtuu täydellisesti olohuoneeseen. Lisäksi pitää ostaa pari aurinkotuolia, jyskin laatuun en luota, mutta kyseiset tuolit tekivät niin lähtemättömän vaikutuksen veljeni luona juhannuksena, joten pakko ne on käydä hakemassa meillekin. Tappeja työntämällä pääsee makuuasentoon, lisäksi kangas on helppo pitää puhtaana. Voittaa mennentullen baden badenit!

Tässä on kaikenlaisia alennusmyyntejäkin ollut, harmi, etten ole niihinkään päässyt perehtymään kiireen takia. Lupaan infota niistä tänne lähipäivinä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...