lauantai 4. kesäkuuta 2011

Ihana kesä!

Alkaa tosiaan olemaan kesä, kun voi jo nukkua ikkunat auki.
Aamulla on aivan ihana herätä lintujen lauluun <3
Tätä on jo odotettukin pitkän ja kylmän talven ajan.

Nyt alkaa kiire omalta osaltani hieman helpottamaan, muuttoilmoitus on tehty, kouluasioita selvitelty, uusi vuokraisäntä (aivan valloittava vanha herra!) tavattu ja pakkaaminenkin on jo aloitettu. Ehkä olen hieman ajoissa pakkaamisen suhteen, mutta tässä kuitenkin on kaikkea muutakin nyt samaan aikaan. Elokuussa pitäis oikeastaan heti koulun alettua tenttiä kaksi kurssia, tai toinen niistä on oikeastaan osa kurssia, mutta kuitenkin. Lukemista siis riittää koko kesäksi. Lääkehoitoa ja mielenterveyden sairauksia.

Tänään on ollut aivan ihana päivä, koko porukka heräsi pirteänä 6:49,
miehelle siinä heti herättyäni sanoinkin, että on ihan sellainen olo, kun ala-asteella luokkaretkiaamuina. Aurinko paistaa, linnut laulaa ja on vaan niin hyvä fiilis :)
Joka kevät mulle iskee se olo jonain päivänä, on se vaan kivaa <3
Paljon kaapeista lähti pakatessa turhaa roinaa roskiin, osa myyntiin.
Rankalla kädellä on hyvä joskus käydä tavarat läpi, jos ei vaan tule käytettyä moneen vuoteen, niin miksi säilöä sellaista? Yhdestä laatikostakin lähti 30cm pino vanhoja papereita (mm. vuokrasopimuksia vuodelta 2006 ja tiliotteita vuodesta 2004 lähtien) revittynä paperikeräykseen.

Tulipas tästä nyt hehkutus-päivitys, mutta minkäs teet, kun nyt on niin hyvä mieli ja paljon saanut aikaiseksi :) Tykkään!

Tässä vielä lopuksi pari puistoilukuvaa viime päiviltä:
(paita: metsolan kankaasta itse tehty, housut: moonkids, kengät: fitz kitz)

(paita ja housut: lindex, kengät kirppikseltä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...