keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Huomenna muutetaan!

Noniin, huomenna on nyt sitten se tärkeä päivä.
Tavarat ovat pakattuina, iso kasa on annettu/myyty eteenpäin ja paljon turhaa roinaa on mennyt suoraan roskiin. Niin nautin, kun kaapit ovat paljon tyhjemmät kunnon läpikäynnin jälkeen.
Tasaa keskelle
Aamulla pikkumies viedään anoppilaan hoitoon, niin saamme muuttaa rauhassa. Perjantaina hän sitten saa kotiutua jossakin kohtaa uuteen ihanaan kotiin :)
Ja varmaankin ensi viikolla poiketaan Ikeasta hakemassa hänelle kalusteita.
Pojan huoneen yksi seinäkin pitäisi maalata.

Pelkäsimme, että asunnosta viedään aidat (edellinen vuokralainen on ne itse tehnyt, joten periaatteessa olisi oikeutettu ne viemään). Tänään tuli kuitenkin päivällä viestiä, että olisiko meillä niille käyttöä vaikka polttopuuna. Jes!
Kyseessä siis paritalo, joten on kyllä todella kiva, että aidat jäävät nyt meille, eivätkä missään nimessä polttopuuksi, vaan ihan aidaksi! Naapurissa asuu käsittääkseni lemmikkikani, joten kerran kun poika olisi sen pihalla nähnyt, olisi hän varmasti juossut sinne aina suoraa tietä. Eläinrakas <3 Nyt on sentään aita hidastamassa vauhtia.

Tähän mennessä ollaan asuttu kerrostaloissa, haaveena on tietysti ollut asunto omalla pihalla. 5 vuotta sitä etsittiinkin ja tässä sitä ollaan. Lisäksi alue on niin täydellistä, lähellä anoppilaa (tässä kohtaa moni muuttaisi muualle, mutta itse pidän anopista ja apesta oikein paljon!), lähellä järveä ja eritoten lähellä sitä asuinaluetta, josta olemme haaveilleet jonain päivänä ostavan oikein oman talon. Ehkä nyt ollaan lähempänä haavetta. Iik! Olen niin innoissani :D

Palaillaan kuvioihin tarkemmin, kun muutto on hoidettu ja tavarat purettu.
Ensi viikolla siis varmaankin.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...