tiistai 31. toukokuuta 2011

Hymyä!


Voihan hymypoika <3 Hän on nyt jostakin saanut päähänsä, että kameralle poseeraaminen hoidetaan kuvien tavalla :D Silmät ummessa ja suu virneessä. Olisihan se tietenkin kiva, jos ne silmät joskus olisivat aukikin. Hassu poika <3

Eilen oli leikkipuistossa kuvauspäivä, poika käy siis arkiaamuisin leikkipuistossa tätien ja muiden lasten kanssa leikkimässä. Siellä oli kuvaaja mennyt lasten perässä, yksittäiskuviakin siis tuli :) Tarkoitus ei ollutkaan istuttaa lasta väkisin paikoillaan, se olikin minulle oikein positiivinen yllätys. Lisäksi oli otettu ryhmäkuva. Aivan ihania muistoja tuollaiset, vaikkakin meidän pikkumies ei siellä montaa kuukautta ehtinyt käymään. Huhtikuusta on käynyt ja kesäkuun loppuun asti on mukana. Heinäkuussa on muutto viereiselle paikkakunnalle, siellä emme enää jatka puistotoimintaa.

Tässä on jännät ajat käynnissä, itselläni syksyllä jatkuu koulu. Kävinkin eilen opettajien kanssa juttelemassa jatkosta ja nyt näyttää oikein hyvältä. Yhden kurssin käyn etänä nyt kesän aikana ja syksyllä pääsen sopivasti toisen ryhmän mukana. 1,5v olisi jäljellä lähihoitajaopintoja.
Toistaiseksi on vielä vähän auki, että jääkö mieheni pojan kanssa kotiin vai jatkaako hän työelämässä. Sen näkee sitten lähempänä. Välissä on tosiaan vielä muuttohässäkkääkin.

Huh, toisinaan kaipaisi täydellistä pään tyhjennystä, nyt on sen verran monta rautaa tulessa.
No, eiköhän tässä vielä ehdi. Illat ovat aika luksusta, kun miehen kanssa tulee katseltua elokuvia ja poikakin on jo rauhottunut yöunilleen :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...