perjantai 15. huhtikuuta 2011

Äitiyspakkaus 2011Ensimmäisenä itselleni hyppää silmille, että kevyt vanuhaalari on tullut takaisin, itse sain 2009 pakkauksen ja siinä sitä ei ollut. Viimevuotisesta pakkauksesta en muista.

Kuosit näyttävät hyviltä, nykyään muodissa oleva retrotyyli on levinnyt jokseenkin myös äitiyspakkaukseen. Mielestäni sekin on hyvä, olisi tylsää, jos pakkauksen vaatteet olisivat vain värittömiä tai yksivärisiä. Lasten pitää saada olla värikkäitä :)

Tuo haalari on aivan ihana, siitä en pääse yli, enkä ympäri.

Myös kestovaippailun suhteen oli tullut jotakin muutoksia vaippamallissa. Itse en kestoilusta niin perusta, joten ihmettelenkin miksei yhtään kertakäyttövaippaa ole mukana?

Kasa ohjelehtisiä on myös jäänyt pois, se onkin ihan hyvä asia, kun nyt ollaan ekologisemmalla linjalla. Jokainen varmasti osaa etsiä tietonsa muualta, neuvolasta, netistä, kirjastosta jne.

Keskimäärin ihan kiva pakkaus, väreistä pidän kovasti. Ainahan se on niin, ettei kaikkia voi miellyttää, mutta uskoisin tästä löytyvän jokaiselle jotakin.

Tarkemmin pakkauksesta voi lukea Kelan sivuilta.

2 kommenttia:

  1. Onneks ne ohjelehtiset on jätetty pois. Tietoa saa muualta ja itseä ****tti yksinhuoltajana, ettei ollu yhtä ainoata vihkosta suunnattu yksinhuoltajille. Ja säästämme luontoa myös. :)

    VastaaPoista
  2. Värikkäiden vaatteiden ystävänä eksyin tänne Blogilistalta. Aivan samaa mieltä olen lasten vaatteiden väreistä! (Kirjoittelinkin asiaalipaten taannoin: http://puolitie.wordpress.com/2011/04/07/tyttojen-ja-poikien-vaatteista/ ). Tosin taidan olla vielä radikaalimpi näissä vaateasioissa, kun minun makuun tuo pakkaus on vähän turhan valkoinen. Lisää saisi olla iloisia värejä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...