keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuodenvaihde

Joulu meni ja vuosi vaihtui rauhallisesti, lapsiperheen tapaan :) 


Jouluna lahjat olivat taas aivan omaa luokkaansa, ajatuksella hankittuja ja se on tärkeintä.
Sain uuden tietokoneen!! Ja lisäksi toivomani Obh Nordican leivänpaahtimen radiolla - tästä sain kyllä hymähtelyjä ja naurahteluja turhimmasta keksinnöstä kautta aikain.. :D Mutta pienessä keittiössä oiva keksintö, varsinkin kun vanha radio oli jo aikansa elänyt, oman Mummoni vanha, eikä leivänpaahdin yhtään sitä parempi. 
Poika oli ollut ilmeisen kiltti myös, sillä toivelistalta tuli vaikka ja mitä. Suurin hitti olivat kuitenkin Beybladet - ja voi sitä riemua, kun sai paketin aukaistua :) <3
Toisena suosikkina olivat ehdottomasti seurapelit; Afrikan tähti, Muuttuva labyrintti, Toukka ja Roskispeli, niitä on pelattu päivittäin monen monta kertaa. 
Yhdestäkään lahjasta poika ei kyllä sanonut mitään pahaa sanaa, päinvastoin :) Kyllä Joulupukki tietää.

Eilistä Uutta Vuotta juhlimme kotona, miehen veli oli lapsensa kanssa meillä. 
Raketit paukuteltiin hyvissä ajoin ja itsekin olin nukkumassa jo ennen yhtätoista. 
T oli innoissaan raketeista, varsinkin niistä mitkä oli saanut itse valita ostoslistalle (tulivuoret, perhoset ja tähtisadetikut). Hänen 2-vuotias serkkunsa ei oikein pitänyt kuulosuojaimista, joten ei saanut paukuttelusta niin paljoa irti. Kamalaa, kun täytyy pitää kuulosuojaimia ;) Lomaa on jäljellä vajaa viikko, ajattelin käyttää ajan hyödykseni ja kaivaa ompelukoneen esille. Nyt on hyvää aikaa ommella uusia vaatteita, ihan vaikka jo kesääkin ajatellen. 
Lisäksi otin pöydän Lastenkirpputori Seesamista Kaarinasta, joten sitä pitää välillä käydä siistimässä. Heillä on hyvä tarjous meneillään, 3 viikkoa kahden viikon hinnalla ja ilman provisiota, joten en voinut olla käyttämättä tilaisuutta hyödykseni. Meillähän on syksyn aikana jäänyt valtavasti vaatetta pieneksi, mikälie kasvupyrähdys tapahtunut. Varsinkin käsissä ja jaloissa! Hihat ja lahkeet ovat monessa vaatteessa jääneet lyhyeksi. Kesällä meni vielä hyvin 104 vaatteet, nyt paidoissa menee 110 ja housuissa 116! 
Meidän pieni suuri mies <3 

Ensi viikolla toivottavasti minulla on teille iloisia uutisia :) Mutta siitä ei vielä sen enempää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...