torstai 22. joulukuuta 2011

Malttamatonta menoa

Kaksi yötä jouluun.

Aamu aloitettiin rennosti makoilemalla viltin alla pojan kanssa.

Puolenpäivän aikaan menin työporukan kanssa joululounaalle, joka oli kyllä nimensä veroinen :) Saatiin lahjaksi työpaikan omalla reseptillä valmistettua joulusinappia, sekä vielä erikseen Taika-merkkisen ihanan viltin. Se löysikin heti paikkansa makuuhuoneen sängyn päältä. 

Kotimatkalla kiersin muutaman liikkeen löytääkseni lasisia sinappipurkkeja, kolmannessa liikkeessä niitä sitten vielä onneksi oli. Tavakseni on muodostunut tehdä joulusinappia tutuille ja nyt meinasi jäädä tekemättä purkkien takia. Näin myöhään olen liikkeellä sen takia, kun olin aivan varma (ja olen edelleen!), että meillä on käyttämättömiä purkkeja vielä jossakin, jossakin hyvässä säilössä ilmeisesti! Juujuu, seliseli.

Kaikki jouluvalmistelut on nyt tehty, paketit paketoitu, siivottu, ruuat laitettu. Saa vain olla ja odottaa aattoa <3 Ja ihan vähän kyllä tekisi mieli jo maistaa joululimppua, mutta kun ne kaikki menevät lahjoiksi! :D
Omatekemistä lahjoista en kerro sen enempää, kun en tiedä yhtään ketkä tätä lukevat. Ehkä sitten joulun jälkeen niistä enemmän.

Ps. En ole ainoa, joka täällä odottaa joulua. Tässä muutamia kuvia eiliseltä, kun Kadun aurinkoisella puolella-porukka kävi kylässä. Aika mahdotonta menoa oli pikkumiehilläkin <3

 Kun kumpikin oli käynyt hetken jäähyllä, siitä penkistä tulikin hyvä leikkipaikka..
(T:n paita: småfolk, housut: lindex)

Välillä kokkailtiin..

 ..ja hölmöiltiin.. :D

Kaikki piti matkia ja suurin osa ajasta taisi mennä siihen, kun pojat vaan kirmasivat toisensa perässä kikatuksen saattelemana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...